Navigation Content
Shaft

Shaft

Prerada istoimenog kultnog filma iz 1971. godine sa Samuelom L. Jacksonom u glavnoj ulozi

INFO

RedateljJohn Singleton

GlumciSamuel L. Jackson, Christian Bale, Jeffrey Wright, Toni Collette, Dan Hedaya, Busta Rhymes, Vanessa Williams

Sažetak

Hladnokrvan i ubojit detektiv njujorške policije John Shaft (Samuel L. Jackson) uhićuje Waltera Wadea Jr. (Christian Bale) u ubojstvu koje je rasistički motivirano. Očevidac je nestao, a Wade bježi.

Dvije godine poslije Wade se vraća da bi se suočio s pravdom siguran kako će novac i moć njegova oca, ali i rasistička politika, jamčiti oslobađajuću presudu. Shaft se trudi naći svjedokinju, a Wade je želi ubiti. Okreće se kralju droge iz geta, Peoplesu Hernandezu (Jeffrey Wright), koji je spreman ubiti za novac i iskoristiti Wadea da nađe put do bogatih kupaca narkotika.

Put mu je prepriječio čvrst i odlučan Shaft. Može li naći svjedokinju Dianu Palmieri (Toni Collette) na vrijeme i provesti je kroz kišu metaka?

„Shaft“ je remake istoimenog filma iz 1971. koji je stekao kultni status. Redatelj Gordon Parks tada je publici predstavio neuobičajenog crnačkog detektiva koji je podjednako uspješan u rješavanju zločina kao i u susretima s ljepšim spolom. Trideset godina poslije Shafta se sjetio John Singleton, najmlađi redatelj ikada nominiran za Oscara („Boys 'n the Hood“). Redatelj je za ulogu Shafta našao idealnog glumca – Samuela L. Jacksona, a impresivnu ulogu ostvario je i Christian Bale.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...