Navigation Content
Step Up

Step Up

Dok odrađuje kaznu i krati vrijeme plesom, ljepuškasti buntovnik Channing Tatum zapne za oko plesačici Jenni Dewan

INFO

RedateljAnne Fletcher

Glumci Channing Tatum, Jenna Dewan, Damaine Radcliff, Rachel Griffiths, Josh Henderson

Sažetak

Buntovnik i ulični plesač Tyler Gage (Channing Tatum) živi sa svojim udomiteljima u afro-američkom radničkom kvartu u Baltimoru. Njegovi najbolji prijatelji su Mac Carter (Damaine Radcliff) i Skinny Carter (De’Shawn Washington).

Život Tylera i njegovih prijatelja sastoji se od odlazaka na tulume i krađe automobila. Nakon što su izbačeni s jednog tuluma, prijatelji se odluče zabaviti na drugačiji način pa provale u umjetničku školu Maryland i unište pozornicu.

Tyler je uhvaćen i osuđen na 200 sati dobrotvornog rada u istoj školi koju je vandalizirao, a direktorica Gordon (Rachel Griffiths) naredi mu da zajedno s domarom očisti školu. Jedno popodne, plesačica Nora Clark (Jenna Dewan) ugleda Tylera kako pleše na školskom parkiralištu, a on joj ponudi pomoć pri koreografiji jer se njezin partner Andrew ozlijedio..

U romantičnoj priči o savršenom plesačkom paru najviše će uživati mlađa publika koja voli ples i moderne glazbene bitove, no i stariji gledatelji su dobro prihvatili ovaj film te mu pomogli da postigne veliki uspieh na kino blagajnama. U plesačkim ulogama briljiraju Channing Tatum i Jenna Dewan pokazujući sav svoj plesački talent.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...