Gangsterski boss Angelo Snaps Provolone (Sylvester Stallone) obeća ocu (Kirk Douglas) na samrtnoj postelji da će početi pošteno živjeti. Ionako tešku odluku dodatno otežavaju brojne nevolje koje se počinju događati u obitelji.

Mladi računovođa Anthony (Vincent Spano) priznaje mu da ga je potkradao, ali samo zato da bi sakupio dovoljno novca da zaprosi Snapsovu kćer Lisu (Marisa Tomei). Problem je u tome što je Anthony zapravo zaljubljen u Theresu (Elizabeth Barondes) koja se pretvarala da je Lisa kako bi impresionirala ambicioznog računovođu. Lisa iskoristi priliku i ideju o udaji da ode od kuće te laže ocu da je trudna s njihovim vozačem Oscarom.

Oscar je nestao bez traga i Snaps pod hitno mora pronaći mladoženju kako bi izbjegao sramotu u obitelji...

Izvrsna komedija u stilu screwball komedija iz tridesetih godina, puna ekscentričnih likova i luckastih dijaloga. Većina filma odvija se u kući i tijekom samo jednog jutra, ali je rezultat vrlo dinamičan i duhovit film. Komedija koja se izdvaja iz suvremene produkcije u tom žanru, a posebno treba istaknuti neodoljivo šarmantnoga Stallonea u ulozi gangsterskog bossa.