Navigation Content
Noćni let

Red Eye

Psihološki triler majstora horora Wesa Cravena s Rachel McAdams i Cillianom Murphyjem u glavnim ulogama

INFO

Redatelj Wes Craven

GlumciRachel McAdams, Cillian Murphy, Brian Cox, Jayma Mays, Laura Johnson

Sažetak

Nakon majčina sprovoda, mlada hotelska upraviteljica Lisa Reisert (Rachel McAdams) noćnim se avionom vraća natrag u Miami kako bi sutra ujutro ipak stigla na posao.

U avionu upoznaje zgodnog i tajanstvenog Jacka Rippnera (Cillian Murphy), koji vrlo brzo otkriva svoje pravo lice tako što je otme u namjeri da je iskoristi kao paravan u ubojstvu Williama Keefeja, šefa američke sigurnosne službe.

Odbije li surađivati, Jack će joj ubiti oca, a na visini od 30 tisuća stopa Rachel doista nema gdje pobjeći...

Legendarni majstor horora Wes Craven jednim nas je od svojih posljednjih filmova odlučio uznemiriti na ponešto drugačiji način. U njemu nema nikakvih zombija, čudovišta, vampira ili serijskih ubojica, strah proizlazi iz poistovjećivanja s glavnom junakinjom trilera 'Noćni let', koja se nađe u naizgled bezizlaznoj situaciji, u avionu koji leti.

Rachel McAdams svoj je posao odradila besprijekorno, no prava zvijezda filma je odlični Cillian Murphy, od kojeg vas stvarno prolaze trnci.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...