Navigation Content

Rock'n'roll brod

Rock'n'roll brod
SUB u 20:05HRT1

Pirate Radio (aka The Boat That Rocked)

Istinita priča o odmetničkoj grupi DJ-a koji su zabavljali Veliku Britaniju 1960-ih emitirajući rock i pop-glazbu s broda na pučini, prkoseći tako vladi

INFO

RedateljRichard Curtis

Glumci Philip Seymour Hoffman, Rhys Ifans, Nick Frost, Kenneth Branagh

Sažetak

1966. BBC je svirao samo dva sata rock'n'rolla na dan dok je piratski radio svirao pop i rock s pučine 24 sata na dan. Više od pola populacije Velike Britanije slušalo ga je svaki dan.

Nakon što su ga izbacili iz škole, Carla (Tom Sturridge) njegova je majka poslala u posjet kumu Quentinu (Bill Nighy) kako bi pronašao neki smisao u svome životu.

No, Quentin je vlasnik Rock Radija, piratske radiostanice u Sjevernome moru u kojoj se nalazi eklektična ekipa rock'n'roll DJ-a. Ova piratska stanica počinje smetati vladinu ministru Dormandyju koji ih želi uništiti.

U doba kad je politička moć spremno gušila sve proizašlo iz nesputanog mladenačkog duha, Dormandy vidi priliku da dobije političke bodove. Uskoro izglasavaju Zakon o odašiljanju s pučine kako bi zabranili piratima puštati glazbu i uklonili njihov utjecaj iz zemlje jednom zauvijek. To uzrokuje pravu pobunu na otvorenome moru.

Želeći spasiti Rock Radio, vjerni obožavatelji se ujedinjuju i na stotinama brodova kreću spasiti svoje heroje. Sve ima svoj kraj, ali rock'n'roll živi zauvijek.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...