Navigation Content
Nešto novo

Something New

Sanaa Lathan i Simon Baker otkrivaju da se u ljubavi suprotnosti zaista ponekad privlače

INFO

RedateljSanaa Hamri

GlumciSanaa Lathan, Simon Baker, Mike Epps, Donald Faison, Blair Underwood, Alfre Woodard

Sažetak

Kenya (Sanaa Lathan) uspješna je odvjetnica u srednjim tridesetim godinama čiji privatni život nije u tako dobrom stanju kao njezina karijera. Iako je privlačna i inteligentna, Kenya ima toliko visoke standarde da se ne pristaje vezati za muškarca koji nema sve što ona želi.

Na jednoj zabavi, Kenya upoznaje Briana (Simon Baker), arhitekta krajobraza koji uređuje vrt domaćici. Brian se odmah zainteresira za Kenyju iako ona ne uzvraća njegove simpatije. No, svidi joj se njegov rad i zaposli ga da joj preuredi vrt.

Uskoro, on je pozove na večeru, a ona neočekivano pristane. Iako Kenya i Brian nemaju mnogo toga zajedničkog, ubrzo se jako zavole i započnu pravu romancu. No Brain je bijelac, a Kenya crnkinja i to izazove negodovanje u njezinoj obitelji koja joj je namijenila prikladnijeg udvarača – Afroamerikanca.

'Nešto novo' je prvi dugometražni film redateljice Sanaae Hamri koja je dotad uspješno režirala glazbene spotove.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...