Odigrano je deset kola u argentinskoj prvoj ligi, a na tablici bez pretrpljenog poraza vode Boca Juniorsi. Nakon nekoliko slabijih sezona Riquelme i društvo su izgleda našli dobitnu formulu, a ona čini se leži u dobroj obrani; gol razlika Boce nakon deset odigranih kola je 12-2. Iako postoji predodžba da su južnoameričke lige lepršave i da golovi padaju kao ludi, prava istina je da su vrlo tvrde, a argentinska je najtvrđa od svih. Nakon deset odigranih kola samo devet od dvadeset argentinskih prvoligaša može se pohvaliti da je zabilo više od jednog gola po utakmici...

U desetom kolu argentinske lige šest pobjeda su odnijeli domaći sastavi, dvije gosti, a odigrana su i dva remija. Na gostovanju su puni plijen uzeli Argentinos Juniorsi na gostovanju kod novog prvoligaša Belgrana i Olimpo kod All Boysa, a oba susreta su završila rezultatom 1-2. Lideri lige Boca Juniorsi su minimalno pobijedili Tigre i to autogolom Castana, a jedini drugi neporaženi sastav lige Racing je na svom terenu odigrao neodlučeno s Independienteom.

Najuvjerljivije pobjede ovoga kola postigli su Godoy Cruz protiv San Lorenza i Banefield protiv Newell's OB, a oba susreta završila su rezultatom 2-0 za domaćine. Pobjede u ovom kolu upisali su i Arsenal protiv Santa Fea, Velez protiv San Martina i Atletico Rafaela protiv Lanusa. Sve golove i najzanimljivije detalje ovoga kola pogledajte na kanalu SportKlub+.