Navigation Content

Pratnja za vjenčanje

Pratnja za vjenčanje

The Wedding Date

Kako se ne bi pojavila sama na sestrinom vjenčanju gdje će joj bivši dečko biti kum, Debra Messing odluči unajmiti profesionalnog muškog pratioca ne nadajući se da će se zaljubiti u njega

INFO

RedateljClare Kilner

GlumciDebra Messing, Dermot Mulroney, Amy Adams, Jeremy Sheffield, Jack Davenport, Sarah Parish, Holland Taylor

Sažetak

Kat Ellis (Debra Messing) uspješna je i privlačna službenica zrakoplovne tvrtke sa sjedištem u New Yorku. Napustio ju je momak Jeffrey (Jeremy Sheffield) koji je sada, da stvar bude gora, vjenčani kum Katine sestre koja se udaje u Engleskoj i na čije vjenčanje Kat mora doći.

Ona u jednom časopisu nađe reportažu o zgodnom muškarcu, Nicku Merceru (Dermot Mulroney), koji radi kao profesionalni pratitelj ženama. Kako ne bi bila sama na vječanju i s namjerom da bivšeg momka učini ljubomornim, Kat unajmi Nicka da joj bude pratnja i tobožnji dečko.

Njih dvoje stižu u Englesku, Katina obitelj i sve žene koje su na vjenčanju impresionirani su Nickovim šarmom, a Katin bivši momak Jeffrey očito je ljubomoran i nesretan. Kat je postigla cilj, no nije računala da će se stvarno zaljubiti u Nicka, kao što ni Nick nije očekivao da će se zaljubiti u ženu koja ga je unajmila da joj bude pratnja.

Tijekom priprema i vjenčanja stvari se za oboje zakompliciraju...

U trećem filmu redateljice Clare Kilner ('Janice Beard', 'How To Deal', 'Ameriva Virgin') glavnu ulogu glumi Debra Messing, glumica koja se proslavila ulogom Grace Adler u humorističkoj hit seriji 'Will i Grace' (1998 - 2006). Glumila je i u drugim TV serijama ('Prey, Ned & Stacey', 'The Starter Wife') kao i u kino filmovima ('Šetnja u oblacima', 'Mothmanova proročanstva', 'Hollywood Ending', 'Lucky You', 'The Women').

Partner joj je Dermot Mulroney koji se posebno proslavio ulogom u romantičnoj komediji 'Moj prijatelj se ženi' (1997) u kojoj je bio partner Julije Roberts.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...