U zadnjem susretu desetog kola druge njemačke nogometne lige - Bundeslige 2 sastaju se dva kluba u trenutno odličnoj formi; Eintracht iz Braunschweiga i Fortuna iz Düsseldorfa. Domaći Braunschweig je jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg dijela Bundeslige 2 jer je riječ o sastavu koji je ove sezone ušao u drugu ligu iz nižeg ranga, a prema Transfermarktu imaju najmanje vrijedan sastav u cijeloj Bundesligi 2 - nešto manje od 10 milijuna eura, što je red veličine jedne Cibalie ili Rijeke ... Za očekivati je da će sastav iz Braunschweiga, kako sezona bude odmicala, ipak posustajati, no njihov dosadašnji učinak je za svaku pohvalu.

Fortuna iz Düsseldorfa ove sezone misli ozbiljno. Koncem prošle sezone Fortuna je zaigrala u odličnoj formi i gotovo uhvatila mjesto koje vodi u doigravanje za prvu ligu, a s dobrim igrama nastavili su i ove sezone. Trenutno se nalaze na drugom mjestu na tablici s bodom zaostatka za Furthom, jedini uz Eintracht iz Frankfurta nisu još poraženi ove sezone i s 23 postignuta zgoditka su najefikasniji sastav u ligi. U zadnja tri susreta upisali su tri pobjede i pri tome zabili dvanaest golova, što je za tvrdu Bundesligu 2 zaista odličan rezultat.

Oba sastava igraju u odličnoj formi, no kvaliteta se nalazi na strani Fortune iz Düsseldorfa. Može li domaći Braunschweig savladati renomiranog gosta i opuštenom igrom bez imperativa doći do nova tri boda, pogledajte na kanalu Eurosport 2.