Navigation Content

Tinejdžerski paparazzo

Tinejdžerski paparazzo

Teenage Paparazzo

Jedne noći u Los Angelesu, zvijezda ‘Svite’ Adrian Greiner upoznaje 14-godišnjega paparazza Austina Visschedyka. Zadivljen i inspiriran britkim tinejdžerom, Grenier kameru okreće prema dječaku u želji da upozna njegov jedinstveni svijet

INFO

RedateljAdrian Grenier

Sažetak

‘Tinejdžerski paparazzo’ dokumentira istinitu priču o odnosu četrnaestogodišnjeg paparazza (Austin Visschedyk) i zvijezde serije ‘Svita’ Adriana Greinera.

Inspiriran slučajnim susretom s Visschedykom tijekom noćnog izlaska, Greiner (koji je režirao dokumentarac ‘Shot in the Dark’) odlučuje okrenuti kamere prema paparazzu u želji da istraži svijet ovoga jedinstvenoga tinejdžera.

No glumac/režiser ubrzo otkriva da će morati preuzeti odgovornost za svoj utjecaj na mladićev život. Kad Visschedyk poklekne pod iskušenjima slave, Greiner odlučuje otkriti što ta iskušenja čini toliko moćnima i u nadi da će pronaći nešto dublje od odnosa međusobnog iskorištavanja koji njih dvojica trenutačno gaje.

Tinejdžerski paparazzo’ stavlja u kontekst ovu živopisnu priču o odnosu dvojice ljudi koristeći se intervjuima s raznim zvijezdama koje razumiju i prednosti i mane medijske izloženosti.

Razgovarat će s psiholozima, povjesničarima i zvijezdama (između ostalih i s Mattom Damonom, Evom Longoriom, Paris Hilton, Alecom Baldwinom i Whoopi Goldberg), ali i s kritičarima, obožavateljima, blogerima, izdavačima i novinarima žutoga tiska.

Ono što nam Greiner nudi intiman je pogled na paparazze i kulturu poznatih kojoj oni služe te na način na koji čitav taj svijet utječe na ovoga iznimnoga tinejdžera i njegovu obitelj.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...