Navigation Content

Izbor poslova

Izbor poslova

Career Opportunities

Jennifer Connelly je kći najbogatijeg mjesnog biznismena koja, suočena s raznim problemima, želi pobjeći od kuće

INFO

RedateljBryan Gordon

GlumciFrank Whaley, Jennifer Connelly, Dermot Mulroney, Kieran Mulroney, John M. Jackson

Sažetak

Jim Dodge (Frank Whaley) je sanjar kojeg mnogi jednostavno smatraju lijenim. Nakon što je dobio otkaz na nekoliko loše plaćenih poslova, Jimov otac Bud Dodge (John M. Jackson) odluči mu dati ultimatum ili da prihvati posao u lokalnoj trgovini ili će ga poslati na autobus za St. Louis.

Jim odluči prihvatiti posao u 'Targetu' kao noćni čistač. Već u svojoj prvoj smjeni na novom poslu, Jima šef zaključa u trgovini. Dobra vijest je ta što unutra susreće Josie McClellan (Jennifer Connelly), tipičnu razmaženu bogataševu kći, koju poznaje iz škole.

Josie je nekoliko posljednjih sati provela spavajući u svlačionici nakon što je odustala od krađe kako bi pobjegla od oca koji je zlostavlja. Josie i Jim shvaćaju da su srodne duše.

No, stvari se počinju komplicirati kada dvojica nesposobnih lopova, Nestor Pyle (Dermot Mulroney) i Gil Kinney (Kieran Mulroney),provale u trgovinu i odluče ovo dvoje zadržati kao taoce.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...