Navigation Content
Hellcats

Hellcats

Tinejdžerska serija upoznaje nas s divljim svijetom atraktivnih navijačica 'Hellcats'

INFO

GlumciAly Michalka, Ashley Tisdale, Robbie Jones, Heather Hemmens, Sharon Leal, Gail O'Grady, Gale Harold, Matt Barr

Sažetak

Radnja tinejdžerske dramske serije fokusirana je na živote navijačica Sveučilišta Lancer, a najviše oko studentice prava Marti Perkins (Aly Michalka). Martin svijet se okrene naopačke kad sazna da joj je stipendija otkazana. Marti je cool i posebna te nikada nije mogla ni zamisliti da će joj upravo navijačice kojima se oduvijek rugala biti jedina ulaznica za ostanak na fakultetu.

No, Martin jedini izbor je upasti u Hellcats, Lancerov legendarni tim navijačica, dobiti njihovu stipendiju i nastaviti školovanje.

Nakon što Marti shvati da je njena dobronamjerna, no neodgovorna, majka Wanda (Gail O'Grady) nije obavijestila da joj je stipendija prekinuta, Marti uviđa da je bez novca i bez opcija. Srećom Hellcatsi imaju audiciju za primanje novih članova, pa Marti koristi jedinu priliku za ostanak i prijavljuje se. Marti je bila uspješna gimnastičarka u srednjoj školi, sve dok nije na zadnjoj godini naglo prestala trenirati, tako da zna da posjeduje vještine potrebne za tim Hellcatsa. Briljira na audiciji i postaje nova članica Hellcatsa.

Iako se sukobljava s prpošnom kapetanicom navijačica Savannom (Ashley Tisdale), Marti osvaja trenericu Vanessu Lodge (Sharon Leal) i upada u tim i svijet natjecanja koji nije sličan ničemu što je dotad poznavala. S najboljim prijateljem Danom (Matt Barr) Marti se pokušava snaći u tom novom svijetu kao navijačica i Savannina nova cimerica, ujedno izbjegavajući kolegicu Alice Verduru (Heather Hemmens) koja bjesni od ljubomore kad shvati da je Marti zapela za oko navijaču i njezinu bivšem dečku Lewisu Flynnu (Robbie Jones).
Marti ulazi u svijet natjecanja, zajedništva, urote i namještanja, zakulisnih igara i politike akademske zajednice, te velikog novca koji se vrti oko američkog nogometa.

Nova Martina cimerica Savannah Monroe je kapetanica Hellcatsa, a ova sitna i energična Teksašanka je do sad vodila jedan siguran, zaštićen život. Odgajana je od strane strogih religioznih roditelja, ali ušavši u Hellcats odore, Savannah je izašla iz strogih roditeljskih okvira. Njoj je vjera i dalje jako važna, no ona postaje divlja natjecateljica koja obožava svoju ulogu kapetanice momčadi. Činjenica da je Savannah izabrana za kapetanicu, bolna je za članicu tima Alice Verdura (Hemmens) koja je bila na tom putu sve dok se Savannah nije umiješala i došla na poziciju Hellcatsove glavne zvijezde.

Alice ima kompliciranu prošlost s Lewisom Flynnom, studentom arhitekture i bivšim igračem nogometa na Lanceru koji je napustio sport nakon što se razočarao zbog prisutne korupcije u tom sektoru. Iako je među navijačicama tek godinu dana, Lewis drži kako su izazov i kompetitivnost podjednaki onome u nogometu. Također, nastavio je dalje nakon prekida s Alice, unatoč njenim jakim osjećajima prema njemu, a među navijačicama je odmah prepoznao i novu zvijezdu, Marti. Alice razvoj prijateljstva između Lewis i Marti doživljava kao prijetnju, a osim uvrede doživljava i fizičku povrijeđenost te mora izaći iz tima kako bi zaliječila ozljedu.

Okružena svim tim novim ljudima, Marti se osjeća sretnom što se može osloniti na jedno poznato lice: Dana Patcha (Dan Barr), kolegu koji joj je najbolji prijatelj još od prvog razreda. Dan i dalje živi sa svojom obitelji i radi na dokovima kao strojar. Iako nikada nije osjetio potrebu za studiranjem, Dan je veliki obožavatelj dokumentarnih filmova koje i sam proizvodi tako da nikamo ne ide bez svoje kamere.

Vanessa Lodge je bivša zvijezda Hellcatsa i trenutna trenerica ove navijačke skupine. Nekada je bila u vezi s Redom Raymondom (Jeff Hephner), nogometnim trenerom, a ta njihova prošlost i danas stvara konflikt između Vanesse i njenog zaručnika Dereka (D.B. Woodside), koji je liječnik Hellcats tima. Venessin posao visi o tankoj niti te ovisi o tome kako će tim proći na nadolazećem državnom natjecanju. Baš kao i Martina, Vanessina budućnost ovisi o uspjehu Hellcatsa, njihovom penjanju na sam vrh okružen žestokim konkurentima nemilosrdnog svijeta navijačica...
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...