Navigation Content

Rat sestrinstva

Rat sestrinstva

Sorority Wars

Brucošica Katie Parker kći je osnivačice omiljenog sestrinstva Delte koje sačinjavaju većinom razmažene plavuše u visokim potpeticama i glavno je u kampusu. No, kada Katie odluči odbiti Delte i prijeći u sestrinstvo Kappa, doći će do pravog skandala i rata između sestrinstva

INFO

RedateljJames Hayman

GlumciCourtney Thorne-Smith, Lucy Hale, Amanda Schull, Phoebe Strole, Kristen Hager, Faith Ford

Sažetak

Žene koje su pripadale sestrinstvu Delta dobro su povezane i imaju dobro plaćene poslove. Poznate su i vrlo popularne. Neslužbeno, one su ljepše i hodaju sa zgodnijim dečkima. Službeno, nemojte ih naljutiti.

U kampusu, osamnaestogodišnja brucošica Katie Parker (Lucy Hale) prava je premija za koju se bore sva sestrinstva. Nije ni čudo. Njezina majka Lutie (Courtney Thorne-Smith) osnovala je omiljene Delte sa svojom bivšom najboljom prijateljicom Summer (Faith Ford).

Prirodno je da Katie krene majčinim stopama. Sestrinstvo Delta, koje sačinjavaju većinom razmažene plavuše u visokim potpeticama, glavno je u kampusu. Njihova je kuća oživotvorenje Barbiene kuće.

Jedina djevojka koja nije u to uvjerena jest Katie. Dolazi do pravog skandala kada Katie odluči odbiti Delte. To je velik uspjeh za sestrinstvo Kappa, ali Katie postaje kampuskom odmetnicom i velikim razočaranjem za svoju majku.

Ogorčene Delte žele pobijediti Katie i Kappe u godišnjem natjecanju sestrinstva u nadarenosti i popularnosti. To znači rat.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...