Zadnju utakmicu 9. kola njemačke druge lige - Bundeslige 2 u Dresdenu će odigrati domaći Dynamo i Eintracht iz Frankfurta. Domaći sastav je natjecanje u drugoj njemačkoj ligi izborio igrajući dodatne kvalifikacije krajem prošle sezone, a budući da se nisu baš pojačali za nastupe u višem rangu ove sezone borit će se protiv ispadanja iz lige. Dynamo igra po principu toplo - hladno; jednu dobru utakmicu i pobjedu obično prate poraz ili dva... Za sada su u osam susreta sakupili sedam bodova, što ih trenutno stavlja na trinaesto mjesto na tablici.

Eintracht iz Frankfurta je vrlo ozbiljno ušao u sezonu i svim suparnicima dao do znanja da ove sezone računaju na promociju i povratak u prvu ligu. Nakon osam odigranih susreta još nisu osjetili gorčinu poraza; četiri utakmice su dobili, a četiri odigrali neriješeno. Izuzev vodećeg Furtha, Eintracht ima najbolju obranu u ligi, kojoj solidnim igrama pridonosi i bivši igrač Šibenika i Dinama te povremeni reprezentativac Gordon Schildenfeld. Zanimljivo je da sastav iz Frankfurta bolje rezultate ostvaruje na stranom nego na svom terenu; u gostima su tri puta pobijedili i jednom odigrali neriješeno, a domaći skor im je upravo obrnut.

U ovom susretu gosti su u favoriziranom položaju i ići će na sva tri boda ne bi li uhvatili priključak sa samim vrhom tablice, no Dynamo je hirovita momčad koja doslovno može izgubiti od svakoga, ali i pobijediti. Dojam je da Eintracht ovaj susret ne gubi, a hoće li odnijeti sva tri boda, pogledajte na kanalu Sport 1.