Navigation Content

Britney Spears i Jeff Bridges Specijal

Britney Spears i Jeff Bridges Specijal

U Glazbenom specijalu Ante Batinovića imat ćete priliku upoznati Britney Spears i Jeffa Bridgesa

INFO

Sažetak

U najnovijem izdanju Glazbenog specijala Ante Batinovića govori jedna od najvećih pjevačica i zabavljačica, prominentna ličnost popularne glazbe i popularne kulture - Britney Spears. Ponajprije o svom posljednjem albumu 'Femme Fatale' i istoimenoj turneji, ali i o velikim pop-zvijezdama koje su na nju imale veliki utjecaj u formativnim godinama karijere.

Naravno da je Madonna na prvome mjestu., ali Britney govori i o tome kako je ostala bez daha kada je upoznala Brada Pitta.

Nakon Britney Spears govori Jeff Bridges, Oscarom okrunjeni glumac, ali ovom prilikom u ulozi kantautora.

Jeff Bridges ima album s deset pjesama, neke je i sam napisao, a album je logičan nastavak njegove uloge country legende, Bada Blakea u filmu 'Crazy Heart' za koji je dobio priznanje Filmske akademije za najbolju mušku ulogu. 'Ovaj album je prirodni nastavak ljubavi prema glazbi koju sam imao cijeloga života', kaže Jeff Bridges.

Najveću potporu Bridgesu daje producent T Bone Burnett. Jeff o suradnji s Burnettom kaže: 'Doživljavam T Bonea na isti način kao i redatelja na snimanju filma. Dopustim da mi pomognu postići više nego što mislim da mogu'.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...