Navigation Content

Muški vikend

Muški vikend

Boys Weekend

'Boys Weekend' združuje četiri najzabavnija šefa kuhinje na svijetu na vikend pun veselja, hrane, pustolovina i dobre zabave

INFO

Sažetak

Svaka epizoda ove australske serije prepuna je strasti: strasti za životom, strasti za smijehom i strasti za hranom. Da radite 60 sati tjedno u vreloj i stresnoj kuhinji, i vi biste se povremeno htjeli malo raspojasati!

Upoznajte...

Garyja Mehigana (Velika Britanija) - Gary je kuhao svuda po svijetu i nema mnogo toga što on ne zna o hrani. Brz je na jeziku i miješa koktele.

Adriana Richardsona (Australija) - tipičan Australac, ima britak smisao za humor, nezdravu ljubav prema mesu i vragolast smisao za zabavu.

Miguela Maestrea (Španjolska) - mladi pustolov koji u kuhinju donosi dosta stila i dara. Miguel nosi srce na dlanu, a kosu poput rock-zvijezde.

Manua Fieldela (Francuska) - glasan, nepristojan i zakon! Možda jest klaun u srcu, ali je također jedan od najboljih francuskih kuhara na planetu!

Oni su majstori kuhinje, hrana i piće teku obilato, a uz to su tu i neprekidna hvalisanja, izazovi i lovačke priče.

Serija je autentično iskustvo hrane i putovanja. U svakoj epizodi momci putuju na jedinstvenu lokaciju s ciljem opuštanja i zabavljanja, i to: kampiraju pod zvijezdama; žive na visokoj nozi u luksuznoj španjolskoj vili; zakuhaju buru na brodu; roštiljaju u snježnim Alpama; opuštaju se u bungalovu na plaži; čuvaju stoku na izoliranoj farmi u australskom zaleđu; motorima putuju sjeverom Australije; unajme jahtu na Velikom koraljnom grebenu.

'Boys Weekend' je spoj popularnog žanra lifestyle emisija o hrani i putovanju i serije kojoj su okosnica likovi prepuna energije i zabave.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...