Navigation Content

Pariški forenzičari

Pariški forenzičari

RIS Paris

Serija ‘Pariški forenzičari’ nadahnuta je pravim metodama znanstvene policije

INFO

GlumciPierre-Loup Rajot, Coraly Zahonero

Sažetak

RIS-ov (Recherche et Investigation Scientifique - Znastveno istraživanje i istrage) laboratorij srce je znanstvene policije koju čini pet znanstvenika angažiranih da pomažu pravosudnoj policiji u njihovim istragama.

Zaduženi su za rekonstrukciju zločina i sastavljanja scenarija od dokaza, istražujući ‘kako’ i ‘zašto’, modus operandi i motiv zločina.

Na čelu tima su Marc Venturi i Gilles Sagnac koji koordiniraju rad patologinje Alessandre Joffrin (Coraly Zahonero) i njezinih specijalista: biologinje Natalie Gisebert, kemičara Huga Chalognesa (Pierre-Loup Rajot), elektroničarke Julie Labro (Barbara Cabrita) i balističara Malika Berkaouija (Stéphane Metzger).

Venturi je u stalnom kontaktu s Pierreom Morandom (Laurent Olmedo), kapetanom regionalnog ureda pravosudne policije. Svi rade za isti cilj: pronaći i privesti licu pravde kriminalce potkrepljujući slučajeve neoborivim dokazima.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...