Navigation Content

Žena mačka

Žena mačka

Catwoman

Halle Barry u površnoj adaptaciji stripa Boba Kanea 'nagrađenoj' s 4 Zlatne maline

INFO

RedateljPitof

Glumci Halle Berry, Sharon Stone, Benjamin Bratt, Lambert Wilson, Frances Conroy

Sažetak

Patience (Halle Berry) je stidljiva, povučena djevojka zaposlena kao grafički dizajner u kozmetičkoj tvrtki Herdare koja je pred lansiranjem revolucionarne kremu protiv starenja.

Patience slučajno sazna da se koriste otrovni sastojci u proizvodima. Zbog toga je ubijena, ali život joj spasi mačka čudotvornih sposobnosti i podari joj nadljudsku snagu i spretnost.

Patience postane žena mačka koja izlazi i djeluje noću boreći se za pravdu...

'Žena mačka' poznatoga francuskoga redatelja i majstora za posebne efekte Pitofa (Vidocq) zanastvenofantastični je film prepun akcijskih prizora režiranih u stilu glazbenih spotova, dojmljive fotografije i zvuka te izuzetno likovno bogat.

Radi se o filmu inspiriranom poznatim stripovskim likom Žene mačke, superjunakinje u koju se zaljubi Batman. Baš kao i u stripu, njezin je lik zaveo Batmana i u drugom dijelu istoimenog filmskog serijala, s M. Pfeiffer kao nositeljicom uloge. U ovome je pak filmu tu zahtjevnu ulogu dobila H. Berry (nagrađena Oscarom za ulogu u filmu 'Monster's Ball').

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...