Navigation Content

Mjesečarenje

Mjesečarenje

Sleepwalking

Dirljiva drama o dubokoj obiteljskoj povezanosti koja se razvija između 30-godišnjega Nicka Stahla i njegove male nećakinje kada djevojčičina majka Charlize Theron iznenada napusti grad

INFO

RedateljWilliam Maher

GlumciNick Stahl, Annasophia Robb, Charlize Theron, Woody Harrelson, Dennis Hopper

Sažetak

Nick Stahl, AnnaSophia Robb i dobitnica Oscara Charlize Theron, koja je i producentica filma, glume u 'Mjesečarenju', dirljivoj drami o dubokoj obiteljskoj povezanosti koja se razvija između 30-godišnjega čovjeka i njegove male nećakinje kada djevojčičina majka iznenada napusti grad.

Redatelj je William Maher, a u 'Mjesečarenju' glume i glumci nominirani za Oscar Dennis Hopper i Woody Harrelson.

Nakon što je istjerana iz svoga doma kad joj je dečko uhićen, Joleen Reedy (Charlize Theron) treba dom za sebe i svoju 11-godišnju kćer Taru (AnnaSophia Robb). Za pomoć zamoli svoga mlađeg brata Jamesa (Nick Stahl), jednostavnoga čovjeka prepunoga povjerenja koji ih bez oklijevanja primi u svoj skromni unajmljeni stan.

No, čim se usele, Joleen otputuje s drugim muškarcem. Potpuno nespreman da bude jedini skrbnik djevojčice u pubertetu, James daje sve od sebe kako bi usrećio svoju uznemirenu nećakinju.

Ali stvari ubrzo izmaknu kontroli. On izgubi posao i Tara odlazi udomiteljima. Tad James donosi sudbinsku odluku nakon koje će mu život napraviti puni krug i natjerati ga da se suoči sa svojim demonima. On pobjegne s Tarom i uzmu nove identitete kao otac i kći.

Ono što je počelo kao trik kojim će izbjeći vlasti poprima dublje značenje kad se James počne truditi biti tata kojega Tara nikad nije imala i prvi put nađe pravi smisao u životu.

Ali kad ih put odvede na farmu u Uti gdje je James odrastao, ponovno se otvaraju stare rane između Jamesa i njegova oca (Dennis Hopper) čije se emocionalno grubo i katkad nasilno ponašanje nije promijenilo od Jamesova djetinjstva.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...