Navigation Content

Ulični ples

Ulični ples

StreetDance 3D

Energična drama o uličnim plesačima koji pokušavaju dijeliti prostor za vježbu s plesačima Kraljevskoga baleta

INFO

RedateljMax Giwa, Dania Pasquini

GlumciCharlotte Rampling, Nichola Burley, Richard Winsor, Ukweli Roach, Frank Harper

Sažetak

Vatreni susret svijeta uličnog plesa i baleta prikazan je u filmu 'StreetDance 3D', vibrantnom, energičnom i originalnom 3D-filmu.

Trenirajući za britansko prvenstvo, ekipa uličnih plesača prisiljena je vježbati s baletnim plesačima da bi imali besplatan prostor za vježbu.

Nemajući puno toga zajedničkog i često dolazeći u sukob, dvije grupe plesača uviđaju da moraju surađivati da bi se mogli natjecati na prvenstvu.

Redateljski uradak nagrađivanoga dua Maxa i Danije, 'StreetDance 3D' predstavlja kremu britanskoga plesačkog talenta, uključujući nevjerojatne nastupe grupe 'Diversity' koji su pobjednici showa 'Britain's Got Talent', grupe 'Flawless' u ulozi britanskih prvaka 'The Surge' te pobjednika iz 2008. Georgea Sampsona u ulozi simpatičnog Eddieja.

Vodeći su glumci 'StreetDancea' britanska glumica Nichola Burley u ulozi Carly, štićenik Matthewa Bournea Richard Winsor kao Thomas te Charlotte Rampling kao Helena.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...