Navigation Content

Vjenčanje u inozemstvu

Vjenčanje u inozemstvu

Married Away

Što kad biste mogli zavrtiti globus i tako izabrati mjesto za svoje vjenčanje?

INFO

Sažetak

Biste li izabrali neko toplo i senzualno mjesto, poput Tahitija, ili svježe i pokriveno snijegom, poput vrhova austrijskih Alpa?

U svakom slučaju, ne biste bili sami! Danas je odabir destinacije za vjenčanje najvažniji posao planera vjenčanja i mjesto vjenčanja je gotovo jednako važno kao i sami mladenci.

'Married Away' prati dva para, njihove obitelji i organizatore vjenčanja preko cijelog svijeta u potrazi za savršenim vjenčanjem.

Ujedinjavanje dvije obitelji može biti vrlo dramatično, od nerazumijevanja jezika, razlike u kulturama do potrganih živaca, pa planiranje vjenčanja može postati prava sapunica!

Pridružite nam se na ovoj avanturi na egzotičnim destinacijama kao što su Curaçao, Buenos Aires, Tuscany, Santa Fe, Jackson Hole, Puerto Rico i mnoge druge. Gdje god se odvijalo vjenčanje, 'Married Away' će uhvatiti sve trenutke akcije - romanse, nervoze, glamura i svađe!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...