Navigation Content

Pink Panther

Pink Panther

The Pink Panther

Steve Martin u remakeu slavnog istoimenog filma Blakea Edwardsa iz 1963. godine

INFO

RedateljShawn Levy

GlumciSteve Martin, Kevin Kline, Beyoncé Knowles, Jean Reno, Emily Mortimer, Jason Statham

Sažetak

Osvajanje Svjetskog nogometnog prvenstva pretvori se u tragediju kada je trener francuske nogometne reprezentacije Yves Gulant (Jason Statham) ubijen na slavlju nakon velike pobjede.

Gulantova djevojka, pop zvijezda Xania (Beyoncé Knowles), sjedila je pokraj njega kada ga je pogodila otrovna strelica. U kaosu koji je nastao nakon ubojstva, drski lopov je ukrao vrijedni dijamantni prsten koji joj je Gulant poklonio. Prsten je na sebi imao jedan od najvrednijih i najvećih svjetskih dijamanata, tzv. Pinka Panthera.

Javnost zahtjeva da se ubojica i lopov hitno pronađe pa glavni inspektor Dreyfus (Kevin Kline) na zadatak postavlja svog najboljeg čovjeka – inspektora Jacquesa Clouseaua (Steve Martin)...

Steve Martin je velika holivudska zvijezda i sjajni komičar, no ponuđeni glumački izazov je sigurno bio najveći s kojim se je susreo. Zamijeniti nezamjenjivog i genijalnog Petera Sellersa bio je nemogući zadatak.

No ipak, umjesto da kopira Sellersa, Steve Martin je na svoj način odigrao ulogu šeprtljavog detektiva, te uspio smiriti cinike koji su bili sumnjičavi prema novom nastavku Pinka Panthera. Štoviše, Martin je otišao i korak dalje te napisao i scenarij za novi dio.

U ulozi redatelja našao se je Shawn Levy ('Noć u muzeju'), a na platnu Steveu Martinu društvo prave Jean Reno kao policajac Gilbert Ponton, Kevin Kline kao živčani inspektor Dreyfus te velika glazbena zvijezda Beyoncé Knowles.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...