Navigation Content
Poirot

Agatha Christie's Poirot

David Suchet u kriminalističkim pričama proslavljene spisateljice Agathe Christie o svjetski poznatom detektivu Herculeu Poirotu koji diljem Engleske i Mediterana istražuje zagonetna ubojstva

INFO

GlumciDavid Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, Elliott Gould, Lindsay Duncan

Sažetak

Zbirka kriminalističkih priča o svjetski poznatom detektivu Herculeu Poirotu iz pera cijenjene spisateljice Agathe Christie s ljubavlju je prenesena u život kao iznimna serija jednosatnih televizijskih epizoda.

Od Engleske do Mediterana, Poirot se u ovom nezaboravnom i jezgrovitom prikazu zločina svojim intelektom suprotstavlja ubojicama i otmičarima, trovateljima i spletkarima, lopovima i izdajicama.

U glavnim ulogama nastupaju David Suchet ('Obiteljske veze', 'Henrik VIII', 'Konačna odluka'), Hugh Fraser, Philip Jackson i Pauline Moran. U kasnijoj produkciji ove izvrsne serije pojavljuju se i Elliott Gould ('Oceanovih 11', 'MASH', humoristična serija 'Prijatelji'), Lindsay Duncan ('Ratovi zvijezda: Fantomska prijetnja'), James D'Arcy ('Gospodar i ratnik'), Zoë Wanamaker ('Harry Potter i kamen mudraca', humoristična serija 'Moja obitelj') i Robert Pugh ('Clocking Off', 'Gospodar i ratnik').

Jedna od najpopularnijih TV serija na svijetu, 'Poirot' se danas prikazuje na više od 200 područja diljem svijeta, uključujući Kinu, Sjedinjene Američke Države, Australiju, Francusku, Italiju, Španjolsku, Brazil, Novi Zeland, Bliski istok i Afriku.

Serija ima jedinstvenu univerzalnu privlačnost, visokokvalitetnu produkciju i vrhunske glumce. Kritičari su složni u pohvalama, a serija postiže visoku stopu gledanosti.

Od svoje premijere, Poirot je 1990. osvojio četiri nagrade BAFTA - za najbolje kostime, grafiku, šminku te originalnu glazbu - te 11 nominacija.


Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...