Još jedan dvoboj klubova iz Londona i Manchestera odigrat će na Craven Cotaeggeu Fulham i City. Uvijek solidni Fulham ove sezone nešto je slabije startao i za sada je bez pobjede u Premier ligi, a s obzirom na jačinu protivnika u ovom kolu rubrika pobjede mogla bi i dalje  ostati prazna... City igra u odličnoj formi predvođen ubojitim tandemom Džeko - Aguero i za sad jedini prati strašni ritam Uniteda. Oba sastava iz Manchestera za sada imaju savršen skor od četiri pobjede u četiri susreta i fantastičnu gol razliku; United 18-3, a City 15-3 !

Kako United u ovome kolu ima zaista teškog protivnika, Chelsea, Citizensi se nadaju da bi pobjedom protiv Fulhama i kiksom Rooneya i društva mogli izbiti na vrh tablice. Slaba izdanja Fulhama ove sezone upravo su se točno uklopila u krizu londonskih klubova; Arsenal i Tottenham su tek u zadnjem kolu upisali prve pobjede, Fulham je bez pobjede, a bolji od svih je novak u ligi QPR; jedino se Chelsea drži, ali i oni igraju neuvjerljivo.

Manchester City je složio odličnu momčad i dojam je da im nedostaje samo jedan pravi centralni kreativni veznjak tipa Sneijder ili Modrić pa bi bili konkurentni na najvišoj razini. Prije susreta s Fulhamom City igra utakmicu LP protiv Napolija i valja vidjeti kako će reagirati na igranje na dva fronta, a s velikim ambicijama u oba natjecanja. Fulham je zadnjih sezona na svom terenu bio teško pobjediv sastav, no ove sezone se čine nešto slabijima i City bi u ovom susretu mogao relativno lako doći do bodova, a hoće li to biti slučaj, provjerite na kanalu SportKlub+ ili putem ppv usluge.