Navigation Content
Verso

Verso

Zaokupljen poslom, član posebne policijske jedinice Alex u složenim je odnosima s bivšom ženom i kćeri tinejdžericom Lou. Kad mu prijatelj iz djetinjstva Victor izađe iz zatvora, Alexa sustigne prošlost te se počne bojati Victorove osvete

INFO

RedateljXavier Ruiz

GlumciLaurent Lucas, Carlos Leal, Chloé Coulloud, Nicole Max, Delphine Chanéac

Sažetak

Nakon rastave Alex Decker (Laurent Lucas), iskusni pripadnik ženevske elitne borbene jedinice, uglavnom je zaokupljen time kako će ponovno zadobiti ljubav kćeri tinejdžerice, kad se u njegovu životu ponovno pojavi Victor (Carlos Leal), njegov bivši partner i najbolji prijatelj kojega je Decker bio prisiljen zatvoriti prije dvanaest godina zbog brutalnog ubojstva mlade prostitutke.

Dvojica muškaraca, koje je u djetinjstvu zbližila zajednička trauma, uspostave krhko primirje, ali kada Victor, koji sada radi za lokalnu mafiju, počne izlaziti s Deckerovom bivšom ženom, policajčevi instinkti nadvladaju. Sumnjajući da mu se bivši partner želi osvetiti, Decker će pokušati vratiti starog prijatelja u zatvor ne mareći za opasnosti kojima izlaže i vlastitu karijeru i život svog neprijatelja.

Decker je cijeli život tražio priliku da izvrši junački čin kojim će se iskupiti zbog slučajno izazvane smrti mlađeg brata te je sada opsjednut misijom da izbavi kćer iz opasnosti koju samo on predviđa.

Mlada djevojka tako postane okosnicom sukoba dvojice muškaraca, sebično nesvjesnih njezine osobne borbe da pronađe svoje mjesto u ciničnome društvu u kojem roditelji međusobno više ne komuniciraju i gdje je sve veća iskušenja njezine generacije pokušavaju odvući na razne strane.

Na kraju će Decker ipak otkriti da će ga razrješenje njegova sukoba s Victorom prisiliti da si zagleda duboko u dušu kako bi vidio dalje od površine i otkrio da njegov stvarni neprijatelj možda i nije onaj kojeg se zapravo boji.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...