Navigation Content
Transporter

The Transporter

Pravila su jednostavna. Pravila su čvrsta. Ali ne i neslomljiva!

INFO

RedateljLouis Leterrier, Corey Yuen

GlumciJason Statham, Qi Shu, Matt Schulze, François Berléand, Ric Young, Doug Rand

Sažetak

Bivši vojnik Frank Martin (Jason Statham) živi sam u Francuskoj, gdje vodi privatan biznis kao transporter, unajmljeni kriminalac čija je specijalnost prenositi pakete i putnike, bez postavljanja ikakvih pitanja.

Radeći isključivo po pravilima i nikada ih ne kršeći, Martin je došao na glas kao najpouzdaniji čovjek za takav posao pa ga unajmi i američki kriminalac poznat kao Wall Street (Matt Schulze), koji u ogromnoj torbi preko granice šalje Kineskinju Lai (Shu Qi).

Međutim, uslijed nekoliko neočekivanih okolnosti, Frank saznaje što ili, bolje rečeno, koga vozi te se ubrzo nađe u poziciji Laina zaštitnika, glave u opasnosti od Wall Streetovih plaćenika...

Odličan akcijski triler redatelja Louisa Leterriera i Coreyja Yuena, snimljen po scenariju u kojem je sudjelovao i slavni Luc Besson, pravi je primjer žanrovskog vrhunca i kvalitetne kino zabave.

U tempu koji se ne spušta sve do samoga kraja, akcijske i kriminalističke scene izmjenjuju se s ljubavnim odušcima, a ni najiskusniji gledatelj ne može pretpostaviti u kojem će se smjeru dalje razviti radnja.

Glavno oružje filma neprijeporno je izvrsni Jason Statham u ulozi Franka Martina, glumac koji se u godinama po snimanju 'Transportera' vinuo u sam vrh popularnosti i to ne samo akcijskog žanra.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...