Navigation Content

Tamna materija

Tamna materija

Dark Matter

Kad učenik postane učitelj, pojavit će se ljubomora i stvari će krenuti u krivom smjeru

INFO

RedateljChen Shi-Zheng

Glumci Meryl Streep, Ye Liu, Peng Chi, Aidan Quinn, Blair Brown, Yonggui Wang, Lei Tsao

Sažetak

Nakon primljene stipendije, briljantni student kozmologije Liu Xing (Liu Ye) stigne iz Kine u Salt Lake City kako bi se usavršavao i pohađao sate cijenjenog profesora Reisera (Aidan Quinn). Liu Xingovi roditelji su ponosni na svog sina, a on je odlučan u želji da ostvari sve njihove i svoje snove.

Svi studenti profesora Reisera rade na projektima koji bi proširili teoriju koju je on postavio. Liu Xing se odlično snalazi na predavanjima sve dok ne postavi teoriju koja se odmiče od one hvaljenog profesora.

Kada ljubomorni učitelj odbije njegov rad, doći će do krvoprolića.


Na temelju stvarnih događaja, kada su studentu šanse za osvajanje Nobelove nagrade bile uskraćene zbog neprofesionalnog učitelja i školskih interesa, Shi-Zheng Chen vrsno je režirao izvrsnu i dirljivu dramu 'Tamna materija', u kojoj glumi jedan od najboljih mladih kineskih glumaca Liu Xing.

Meryl Streep, koju nije potrebno posebno predstavljati, je po običaju izvanredna, a profesora je majstorski utjelovio Aidan Quinn.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...