Andrew (Peter Cambor) i Lauren (Jennifer Westfeldt), sretan su mladi par koji je upravo saznao veliku vijest - postat će mama i tata! Iako se presretni budući roditelji još uvijek pitaju jesu li spremni za najveći i najljepši posao u životu, nemaju razloga za paniku jer tu su Julie (Melanie Deanne Moore) i Eric (Sunkrish Bala), njihovi prijatelji koji također iščekuju svoje prvo dijete. Oni su pretjerano uzbuđen i pomalo nepodnošljiv par, što se Andrew i Lauren nadaju da nikada neće postati.

Osim Julie i Erica, tu je i Cooper (Rachael Harris), Laurenina najbolja prijateljica. Cooper je atraktivna odvjetnica specijalizirana za razvode brakova i žena kojoj je na prvom mjestu karijera. Ova zgodna plavuša ni ne pomišlja na brak i obaveze, a kamoli djecu, te je odlučna u svojoj namjeri da spriječi najbolju prijateljicu u njezinoj preobrazbi u još jednu od dosadnih kućanica i 'mamica'. Pojačanje muškom timu je prava ljenčina Danny (Michael Weaver), koji ima jasnu svakodnevnu misiju - uloviti što zgodnijeg komada.

Htjeli to ili ne, uz sve brige i odgovornosti koje trudnoća donosi, Andrew i Lauren morat će izaći na kraj i s uvijek različitim mišljenjima, smiješnim iskustvima i ludim savjetima svojih otkačenih prijatelja. Hoće li uspjeti pomiriti apsolutnu slobodu i spontanost svog starog života s novom odgovornošću  koja im ispunjava svakodnevicu, te kako će se nositi sa svojim pretjerano brižnim i urnebesno smiješnim prijateljima, saznat ćemo  u 23 epizode humoristične serije.