Navigation Content
Doušnik!

The Informant

Oskarovac Matt Damon glumi u kombinaciji crne komedije i špijunskog trilera redatelja Stevena Soderbergha koja se temelji na istinitoj priči o najvećem visokopozicioniranom cinkarošu američke korporativne povijesti – Doušniku!

INFO

Redatelj Steven Soderbergh

Glumci Matt Damon, Scott Bakula, Joel Mchale, Melanie Lynskey, Rick Overton

Sažetak

Ma što je Marku Whitacreu samo palo na pamet? Perspektivni mladi zaposlenik poljoprivredne korporacije Archer Daniels Midland (ADM), Whitacre (Matt Damon 'Pokojni') odjednom se pretvara u cinkaroša.

I dok FBI-u otkriva urotu u kojoj njegovi poslodavci na međunarodnoj razini namještaju cijene, Whitacre zamišlja kako će biti slavljen kao heroj malog čovjeka te da će mu to donijeti promaknuće.

No prije nego što se išta od toga može ostvariti, FBI zahtijeva dokaze pa Whitacre gorljivo pristaje da ga ozvuče i da nosi skriveni magnetofon u aktovci umišljajući da je time de facto postao svojevrstan tajni agent.

Međutim, na veliku žalost FBI-a, njihov glavni svjedok nije baš bio sasvim iskren što se tiče svoga korištenja novčanih sredstava korporacije. Postaje gotovo nemoguće razlučiti što je stvarnost, a što proizvod Whitacreove razigrane mašte.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...