Navigation Content

Ninja ubojica

Ninja ubojica

Ninja Assassin

Azijska pop-zvijezda Rain u filmu o smrtonosnom ubojici koji okreće leđa klanu koji ga je odgojio te traži osvetu za krvava ubojstva koja su počinili njegovi bivši učitelji

INFO

RedateljJames Mcteigue

GlumciNaomie Harris, Ben Miles, Rick Yune, Sho Kosugi, Rain

Sažetak

Raizo (azijska pop-zvijezda Rain) jedan je od najsmrtonosnijih ubojica na svijetu. Već kao dijete klan Ozunu uzeo ga je s ulice i pretvorio u obučenog ubojicu. Klan je tajno društvo za koje nitko nije ni siguran postoji li zaista ili je samo mit.

Raiza proganja sjećanje na smrt prijatelja kojega je klan bešćutno smaknuo te im okreće leđa i nestaje. Sad se pritajio i čeka pripremajući se da izvrši svoju osvetu.

U Berlinu, agentica Europola Mika Coretti (Naomie Harris) nabasala je na trag novca koji povezuje nekoliko političkih ubojstava s podzemnom mrežom ubojica s Dalekog istoka kojima nitko ne može ući u trag. Ne obazirući se na naredbe svoga nadređenog Ryana Maslowa (Ben Miles), Mika prekopava tajne dokumente agencije da bi saznala istinu o ubojstvima.

Njezina istraga čini je metom i klan Ozunu šalje tim ubojica koje predvodi smrtonosni Takeshi (Risk Yune) da bi je zauvijek ušutkali.

Raizo spašava Miku od njezinih napadača, ali zna da klan neće imati mira dok ih oboje ne likvidira. Sada, upetljani u smrtonosnu igru mačke i miša po ulicama Europe, Raizo i Mika moraju vjerovati jedno drugom ako žele preživjeti… i napokon uništiti neuhvatljivi klan Ozunu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...