Navigation Content

Istrage Mladog Mjeseca

Istrage Mladog Mjeseca

Half Moon Investigations

Ni škola nije uvijek najsigurnije mjesto!

INFO

GlumciRory Elrick, Sebastian Charles, Nicola Duffell, Olivia Grant

Sažetak

Igralište zna biti opasno mjesto. Nestale pernice, falsificirana domaća zadaća i ukradene sličice za razmjenjivanje  tu vlada bezakonje i sve je puno osvetnika.

Dvanaestogodišnjak nizak rastom, Fletcher Moon, poznat i pod imenom Mladi Mjesec, jedina je osoba u školi koja može uloviti zlikovce i spasiti situaciju u ovoj uzbudljivoj i duhovitoj kanadskoj seriji u 13 nastavaka, snimljenoj prema istoimenom bestseleru za djecu.

U svojim istragama zločina i korupcije na školskom igralištu Mladi Mjesec i njegov partner u rješavanju zločina, Red Sharkey, vidjeli su mnoge stvari koje obični ljudi nikad ne vide  kutije za užinu iz kojih je ukradeno sve osim voća, mreže falsificiranih domaćih zadaća koje djeluju u pet zemalja te hrpe slatkiša ukradene od dojenčadi.

Slijedite ovaj dvojac koji se bavi razotkrivanjem kriminala dok čekaju u zasjedi i idu na tajne zadatke te se neustrašivo suprostavljaju nasilnicima i zločincima s igrališta u neumornoj potrazi za istinom i pravdom.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...