Navigation Content

Poremećaj višestruke osobnosti Ala Murrayja

Poremećaj višestruke osobnosti Ala Murrayja

Al Murray's Multiple Personality Disorder

Ovaj show komičnih skečeva, koji je osvojio brojne nagrade, predstavlja Ala Murrayja kao jedinoga domaćina novih komičnih likova

INFO

RedateljBen Kellett

GlumciAl Murray, Jenny Eclair, Simon Brodkin, Laura Solon, Katy Wix

Sažetak

'Al Murray’s Multiple Personality Disorder' potpuno je novi humoristični show sa skečevima, čiji je scenarist i glavna zvijezda nagrađivani autor 'The Pub Landlorda'.

Sedam dijelova ove serije ITV1, stvorene za udarni termin, predstavlja Ala kao jedinoga domaćina novih komičnih likova (prvi put otkad je stvorio The Pub Landlord 1994. g). Neka vrlo poznata TV-lica navrate u pokoji skeč.

Među likovima većim od života je Pohotni Tata Peter Taylor, sramotni otac iz jugozapadne Engleske, koji 'obožava seks!' i nije ga briga tko to zna. Tu je i Barrington Blowtorch, slatkorječivi viktorijanski gospodin lopov, koji se uvijek riječima izvuče iz gustih situacija. Slijedi Horst Schwull, Hitlerov pobočnik od najvećega povjerenja, koji je samo malo gay.

Tu je i Gary Parsley, skandalozni i prezahtjevni pijanist, rock zvijezda iz '70-ih, koji je dopustio da mu slava udari u glavu. Pojavljuju se i brojni drugi likovi. Tu je Simon, Netolerantni Vikar, koji voli sve držati u tradicionalnim okvirima, osim svog temperamenta. Tu je i Gaz, netipični Gay Najbolji Prijatelj, koji uživa u pivu, heavy metalu i… ženama. Među likovima su i Kev i Jaz, zaposlenici trgovine mobitelima, koji su sjajan primjeri najbolje uslužnosti koju Ujedinjeno Kraljevstvo može ponuditi.

U epizodnim ulogama potvrđena su zvijezda Jenny Eclair ('Grumpy Old Women', BBC TWO) i neki od najboljih novih talenata komedije: Simon Brodkin ('Funny Cuts', E4), Laura Solon ('Harry and Paul', BBC ONE) i Katy Wix ('Not Going Out', BBC ONE).

Među likovima koje oni glume je i Jason Bent, nogometaš Premiership lige, koji je nakon utakmice uvijek spreman za vrlo duboke razgovore. Tu je i Lee Nelson, neprilagođeni drski klipan iz Bermondseyja, koji daje jedinstvenu filozofiju za moderno doba. A u Duncan’s Den vraća se očajna raspuštenica Carole Price da bi poduzetniku Duncanu Bannatyneu ponudila još jednu od svojih novih poslovnih ideja vrijednu milijun funti.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...