Navigation Content

Hotel za pse

Hotel za pse

Hotel for Dogs

Ovaj hotel je pravi raj za pse!

INFO

RedateljThor Freudenthal

GlumciEmma Roberts, Jake T. Austin, Lisa Kudrow, Don Cheadle, Johnny Simmons, Kyle Pratt, Troy Gentile

Sažetak

Životinjama je ulaz u Andijinu (Emma Roberts) i Bruceovu (Jake T. Austin) kuću, u kojoj žive sa svojim udomiteljima, strogo zabranjen, no sestra i brat spremni su riskirati za malog psića Petka. Rješenje svih muka i problema je napušteni hotel koji postane savršeno sklonište kad ga Bruce preuredi u pseći raj.

No, Petkov dom uskoro više nije samo njegov, pretvorio se u pravi hotel za pse lutalice. U lokalnom šinteraju su zbunjeni jer ne mogu odgonetnuti misterij nestanka pasa s ulica, a Andi i Bruce sad imaju zahtjevan zadatak smirivati pse i utišati njihov lavež kako susjedi ne bi otkrili njihov tajni raj.


Šarmantna komedija koja će zabaviti i nasmijati cijelu obitelj, ‘Hotel za pse’, prvi je dugometražni film talentiranog Thora Freudenthala.

Emma Roberts i Jake T. Austin zasjali su u glavnim ulogama ovog filmskog hita s početka 2009. u kojem će možda najviše uživati ljubitelji slatkih psića. Prvoklasna gluma mlađih glumaca, od kojih smo neke već imali prilike upoznati - Kyle Pratt (‘Dr. Dolittle’), Troy Gentile (‘Drillbit Taylor’) te nekolicina velikih imena - Lisa Kudrow (‘Prijatelji), Kevin Dillon (‘Svita’) i sigurna režija Freudenthala osigurali su filmu polučeni uspjeh.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...