Drugu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo U-21 selekcija 2013. u Izraelu, Njemačka igra protiv lakog protivnika, reprezentacije San Marina. U prvom susretu u skupini 1 Njemačka je svladala Cipar sa 4-1, a San Marino je u dvije utakmice od Cipra i BiH primio devet lakih komada. U skupini 1, osim ovih dvaju takmaca, nalaze se još Grčka, Cipar, BiH i Bjelorusija pa je situacija jasna; Nijemci će biti prvi, San Marino uvjerljivo zadnji, a za drugo mjesto ravnopravno će se potući sve preostale reprezentacije.

Glavne zvijezde mlade njemačke selekcije su Gotze iz Dortmunda, Schurrle iz Leverkusena, Kroos iz Bayerna, Holtby iz Schalkea, a trener je Rainer Adrion. U sastavu selekcije San Marina nema baš ni jedan iole poznati igrač, a svi osim jednoga igraju za klubove te male kneževine; jedino Mattia Stefanelli igra za talijanskog niželigaša Verucchio...

S koliko golova u mreži će Nijemci ispratiti simpatične goste, pogledajte na kanalu Sport 1, uz napomenu da je mlada njemačka selekcija svoju najveću pobjedu ikad zabilježenu u službenim utakmicama postigla upravo protiv San Marina prije dvije godine, bilo je 11-0!!