Navigation Content

Invazija izvanzemaljaca

Invazija izvanzemaljaca

Alien Invasion

Znanstvenici istražuju učinak koji bi kontakt s naprednom izvanzemaljskom vrstom imao na čovječanstvo. Kako bi svijet reagirao na invaziju?

INFO

Sažetak

U znanstveno-fantastičnom trileru 'Rat svjetova', smrtnici se bore za opstanak protiv izvanzemaljaca koji napadaju. No je li riječ o jednom uništavajućem napadu ili se pak to može predočiti kao scenarij baziran na pravoj znanosti?

U 'Invaziji izvanzemaljaca' neki od najboljih znanstvenih stručnjaka Amerike udružuju se da bi istražili učinak na čovječanstvo koji bi mogao nastati nakon susreta s naprednom vrstom izvanzemaljaca.

Saznaje se kako astrofizičari, ljudi koji se bave stvaranjem oružja te vojni stratezi, biolozi i antropolozi doživljavaju pravu invaziju izvanzemaljaca te njihov plan za ljudsku vrstu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...