Navigation Content

Sretni svršeci

Sretni svršeci

Happy Endings

Gotovo pred oltarom, dugogodišnji par prekida vezu prisiljavajući svoje prijatelje da izaberu stranu na kojoj će ostati

INFO

GlumciElisha Cuthbert, Zachary Knighton, Eliza Coupe, Damon Wayans Jr., Adam Pally, Casey Wilson

Sažetak

Zaboravite tko smije zadržati prsten - kada par prekine vezu, pravo pitanje glasi komu će pripasti prijatelji?

Vjenčanje Alex (Elisha Cuthbert) i Davea (Zachary Knighton) trebao je biti najsretniji dan u njihovu životu i u životima njihovih starih prijatelja... Sve dok Alex nije ostavila mladoženju Davea pred oltarom. Prekid, prema riječima jednog od njihovih prijatelja, 'golemi je preokret u igri' koji će zakomplicirati svačije živote i sve natjerati da preispitaju vlastite odluke.

Sve do nesretnoga događaja, savršeni par Alex i Dave bili su lijepak koji je držao njihov krug prijatelja na okupu, uključujući Alexinu sestru Jane (Eliza Coupe), kućanicu iz predgrađa i njezina uštogljenog muža Brada (Damon Wayans Jr.), koji pokušavaju osnovati obitelj, ali toliko su šokirani nemilim događajem da ne mogu nastaviti sa svojim bezmesnim i bezalkoholnim postom u pripremama za trudnoću; Maxa (Adam Pally), njihova gay-prijatelja i Penny (Casey Wilson) koja se boji da nikad neće naći onoga pravog. Nakon fijaska s vjenčanjem, grupa se okuplja oko pozitivca Davea.

Sada kad su prekinuli, može li ovo društvo ostati zajedno? Hoće li Max, Brad, Jane i Penny morati izabrati stranu? Odjednom, svaki se društveni događaj pretvara u pregovore. Treba naći odgovore na mnoga krupna pitanja, ali ovi će ih prijatelji s vremenom otkriti.

'Happy Endings' nudi svjež i duhovit pogled na moderno prijateljstvo i na sve što je jedna urbana obitelj voljna poduzeti da ostane na okupu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...