Navigation Content

Mildred Pierce

Mildred Pierce

Mildred Pierce

Ova miniserija HBO-ove produkcije daje intiman portret jedinstveno neovisne, svježe rastavljene žene koja se u razdoblju velike depresije bori da stvori novi život za sebe i svoju obitelj

INFO

RedateljTodd Haynes

Glumci Kate Winslet, Brian F. O'Byrne, Evan Rachel Wood, Guy Pearce, James LeGros

Sažetak

HBO predstavlja najnoviju u nizu proslavljenih miniserija: 'Mildred Pierce', koja ponovno oživljava nezaboravne likove predstavljene u klasičnom romanu Jamesa M. Caina iz 1941. o ponosu i privilegijama srednje klase.

Sa slavnom Kate Winslet (dobitnica Oscara za 'Ženu kojoj sam čitao') u naslovnoj ulozi i u režiji znamenitog filmaša Todda Haynesa koji je sudjelovao i u pisanju scenarija, ova petodijelna drama intiman je portret jedinstveno neovisne, svježe rastavljene žene koja se u razdoblju 'velike depresije' bori da stvori novi život za sebe i svoju obitelj.

Drama istražuje Mildredinu pretjeranu odanost svojoj nezasitnoj kćeri Vedi (koju u kasnijim epizodama glumi Evan Rachel Wood) kao i složene odnose s indolentnim muškarcima u njezinu životu, uključujući igrača pola i ljubavnika Montyja Beragona (Guy Pearce) i bivšeg muža Berta Piercea (Brian F. O'Byrne).

Iako njezini početni pokušaji da se izmiri s Vedom nisu uspjeli, Mildred se ponovno vraća Montyju, koji je jedva dočekao da mu njegova sad imućna ljubavnica kupi obiteljsko imanje u Pasadeni. U međuvremenu, Vedina karijera koloraturnog soprana doživljava uzlet pod paskom Carla Trevisa i novog menadžera.

Iako se majka i kći napokon izmiruju na Mildredinu vjenčanju za Montyja, nije sve kako treba. Nakon niza rastrošnosti, Mildred se nađe u škripcu kad restoran 'Laguna' propadne, a nevjerni Wally zaprijeti da će poduzeti pravne korake u ime njezinih vjerovnika.

Kad je Bert nagovori da zatraži zajam od uspješne Vede, Mildred na povratku kući nailazi na šokantno otkriće koje će zauvijek izmijeniti njezin život.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...