Navigation Content

Zauvijek zajedno

Zauvijek zajedno

Stuck on You

Matt Damon i Greg Kinnear glume sijamske blizance Boba i Walta Tenora, koji doslovno nikada ne napuštaju jedan drugoga

INFO

RedateljBobby Farrelly, Peter Farrelly

Glumci Matt Damon, Greg Kinnear, Eva Mendes, Seymour Cassel

Sažetak

Sramotna komedija i osjećajnost braće Farrelly spajaju se u filmu u kojem oskarovac Matt Damon i za Oskara nominirani Greg Kinnear glume sijamske blizance Boba i Walta Tenora, koji doslovno nikada ne napuštaju jedan drugoga.

Njihova jedinstvena veza dovodi do velikih komplikacija jer Walt želi slijediti svoj san da postane glumac i nagovara svog neodlučnog brata da mu se u tome pridruži. Bob i Walt Tenor su legende malog grada koje se ističu u sportu i ponosni su vlasnici restorana brze hrane u kojem njihove četiri ruke rade brzinom svjetlosti.

Kad Walt poželi glumiti, on uvjeri Boba kako mora poštovati njihov dogovor iz djetinjstva kako nikada neće jedan drugoga sputavati ni u čemu pa se braća upute na zapad prema svjetlima Hollywooda. Ubrzo se sprijatelje sa svojom seksi susjedom (Eva Mendes) koja pomaže Waltu naći prosijedog agenta (Seymour Cassel) čija je ideja da Waltov prvi angažman bude porno film.

Stvari se konačno počinju popravljati za Walta kad dečki sretnu legendarnu divu i dobitnicu Oskara glumicu Cher. U želji da sabotira svoju novu televizijsku seriju, u kojoj zapravo ne želi glumiti, Cher zapošljava Walta kao sporednog glumca. Umjesto da upropasti emisiju, Walt je uzdiže na vrh ljestvice popularnosti, a braća postaju instant zvijezde.

Međutim, njihova prava avantura tek počinje jer se Bob upušta u romansu s dugogodišnjom virtualnom prijateljicom. Braća donose odluku koja će zauvijek promijeniti njihove živote.

Štogod da se dogodi dečkima, jedna stvar je sigurna: ništa neće nikada stati između njih.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...