Navigation Content

Vozačka dozvola

Vozačka dozvola

License to Drive

Simpatična komedija s mlađahnim Coreyjem Haimom, Coreyjem Feldmanom i Haether Graham o dogodovštinama tinejdžera kojima vozačka dozvola i nije previše važan dokument

INFO

RedateljGreg Beeman

GlumciCorey Haim, Corey Feldman, Heather Graham, Carol Cane, Richard Masur

Sažetak

Les (Corey Haim) nije uspio položiti vozački ispit. Neoprezan, poput većine 16-godišnjaka, odluči zanemariti tu činjenicu jer ga je stid pred vršnjacima. Uostalom, kakav bi to bio večernji izlazak bez auta?

Ne samo da njegov prijatelj Dean (Corey Feldman) očekuje prijevoz u subotu navečer, već Les ima i spoj s djevojkom iz snova (Heather Graham) i ništa ga neće zaustaviti da je izvede van.

Les ukrade djedov Cadillac, nadajući se da će ga uspjeti vratiti bez ijedne ogrebotine, no stvari krenu u sasvim drugom smjeru. U vožnji, Dean ga ometa dimom cigarete i bljeskovima kamere, a Mercedes se pošteno napije.

No, to nije niti početak pravih nevolja za Lesa…


Ako ste odrasli u 80-tima, zasigurno su vam poznata lica Coreyja Haima i Coreyja Feldmana, koji su u brojnim komedijama za mlade bili neizostavni dio glumačkog ansambla.

‘Vozačka dozvola’ je teen klasik tog vremena, simpatična komedija Grega Beemana, koja će vas opustiti i zabaviti svih svojih 90 minuta, a nekima pružiti nostalgične trenutke uz modni i glazbeni povratak u prošlost.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...