Navigation Content

Whitechapel

Whitechapel

Whitechapel

Rupert Penry-Jones vraća se ulozi inspektora Chandlera u 6 novih epizoda serije mračnog ozračja čija se radnja odvija u londonskom East Endu. Ubojice možda jesu iz sadašnjeg vremena, ali zločini sežu daleko u prošlost.

INFO

GlumciRupert Penry-Jones, Philip Davis, Steve Pemberton, Claire Rushbrook, Alex Jennings

Sažetak

Pedantan i opsesivan inspektor Chandler i prekaljeni narednik Miles i dalje su raspoređeni u Whitechapelu. Ed Buchan pridružuje se timu kao stručni savjetnik za povijest. Njegovo je radno mjesto među prašnjavim spisima u arhivu policijske postaje. Chandler je uvjeren da zločini iz prošlosti skrivaju tajne ključne za rješavanje sadašnjih zločina. Uskoro dobivaju i prvi takav slučaj.

Nakon što četiri osobe budu izmasakrirane usred noći u dobro čuvanom krojačkom salonu, East Endom zavladaju strah i panika zbog ovog naoko nemogućeg i jezivog zločina. Chandler, Miles i ostatak ekipe analiziraju povijesna Ubojstva iz Ul. Ratcliffe Highway. Nije riječ o oponašatelju, pa što onda Chandler i Miles mogu naučiti iz prošlosti, osim da ne ponove iste pogreške?

U drugoj priči lisica protrči ulicama Whitechapela noseći ljudsku ruku u gubici, a rijeka izbaci ljudski torzo na obalu. I na ruci i na torzu vidljivi su znakovi trovanja. Nakon što Llewellyn otkrije tragove španjolske mušice, afrodizijaka koji je markiz de Sade rabio na svojim zloglasnim orgijama, Chandler se zapita s kakvim to ubojicom imaju posla.

U posljednje dvije epizode do njih stiže vijest da je opasni pacijent Calvin Mantus pobjegao s psihijatrijskog odjela. Mantus, podrijetlom iz Whitechapela, ubio je roditelje i mlađu sestru prije 10 godina i sablasno ih namjestio da izgledaju kao da su za nedjeljnim ručkom. Nakon ubojstva dadilje četvrt preplavi niz zastrašujućih događaja. Chandler, Miles i ostatak tima moraju brzo djelovati jer se boje da je na slobodi maskirani mahniti serijski ubojica.


 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...