Navigation Content

Vatreni dečki

Vatreni dečki

Rescue Me

Životna priča Denisa Learyja kao njujorškog vatrogasca i spasioca, nastavlja se i u epizodama pete sezone

INFO

GlumciDennis Leary, Michael Lombardi, Steven Pasquale, Daniel Sunjata, John Scurti, Andrea Roth, Callie Thorne, James McCaffrey, Adam Ferrara

Sažetak

Nedugo nakon smrti oca i nesmotrenosti koju je počinio, Tommy Gavin se vraća u vatrogasnu postrojbu, a tamo ga čeka saslušanje i donošenje odluke koja će mu odrediti budućnost i karijeru.

U međuvremenu, Tommy saznaje da je Janet u vezi s Dwightom, nekadašnjim sportašem. Pokušava kontrolirati svoje bezumno opijanje, no kada šef Feinberg upoznaje tim s Genevieve Lazard, francuskom novinarkom koja radi istraživanje o godišnjici tragedije i terorističkog napada na World Trade Center, Pandorina kutija se otvara i čini se da će se sve vratiti na staro.

Tommy najprije odbija pogledati film o terorističkom napadu na New York, no kada ga vidi, uvjeren je da je njegov rođak živ.


Tommy i dalje balansira između Janet i Sheile te pokušava popraviti odnos sa kćerima. Situacija s njegovim prijateljima nije ništa bolja - Lou se jedva oporavio od ljubavne veze, a osoba koja ga je dovela na rub bankrota sada traži njegov oprost.

Mike kupuje bar za sebe i prijatelje kako bi imali mjesto za opuštanje. Francova boksačka karijera je u usponu, a upoznaje i boksačicu za koju se emotivno veže. Sean se bori s rakom, a Sheila konačno pristaje da njezin sin Damien postane vatrogasac kako bi nastavio tradiciju u obitelji Gavin, što dovodi do nove pomutnje u vatrogasnim redovima.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...