Navigation Content
Fenomen

Phenomenon

Nepoznata sila obdari Johna Travoltu posebnim telekinetičkim moćima i mentalnim sposobnostima

INFO

RedateljJon Turteltaub

GlumciJohn Travolta, Kyra Sedgwick, Forest Whitaker, Robert Duvall, Jeffrey DeMunn, Richard Kiley

Sažetak

Svi stanovnici ruralnoga kalifornijskoga gradića znaju Georgea Malleyja (John Travolta) kao dobričinu, sposobnog automehaničara i pouzdanog prijatelja.

Ali na svoj 37. rođendan George se počne mijenjati. Pod utjecajem nadnaravne pojave, Georgeov naizgled običan život krenut će tajanstvenim i čudesnim smjerom. George odjednom dobije neutaživu glad za znanjem i počinje shvaćati ljepotu i inteligenciju univerzuma.

Sumnjajući u novostečene moći Georgeova uma i bojeći se zagonetke u koju se pretvorio, Georgeovi doživotni prijatelji počinju mu okretati leđa.

Ali s pomoću ljubavi i potpore oprezne, no brižne Lace (Kyra Sedgwick), George uspijeva pronaći svoje mjesto u općem zakonu svemira i steći povjerenje u svoj čudesni životni put.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...