Wolverhampton je otvorio novu sezonu vrlo obećavajuće - gostujućom pobjedom kod Blackburna, istog onog Blackburna koji ih je u zadnjem kolu prošle sezone pobijedio i gotovo izbacio iz lige. Naravno, nije za usporediti kraj sezone i utakmice koje se moraju dobiti s otvaranjem sezone kad su momčadi još neuigrane, no Wolvesi su upisali prvu pobjedu i uzeli prva tri boda. Fulham je u prvom kolu remizirao s Aston Villom na svom terenu odigravši bez golova, a takav skor mogao bi im se još koji put ponoviti jer ih trenira Martin Jol koji više voli da mu momčadi pobjeđuju s 1-0 nego s 4-3 ...

Wolverhampton je u ovome prijelaznom roku bio relativno suzdržan; do sad je kupio samo dva igrača i to obrambenog igrača Rogera Johnsona za 8 miljuna eura i veznjaka Jamia O'Haru iz Tottenhama za 4 milijuna eura. S obzirom da nisu puno ulagali u momčad, 'Vukovi' će po svemu sudeći ponovo voditi veliku borbu za ostanak u ligi, a u toj borbi pobjede protiv klubova tipa Fulham su vrlo važne. Klub sa Craven Cotaggea je pojačao obranu dovevši Jorna Arnea Riisea iz Rome, te vezni red a mladim Švicarcem albanskog porijekla Pajtimom Kasamiem kojega su doveli iz Palerma za nešto manje od 4 milijuna eura. Ipak, unatoč pojačanjima, dojam je da je Fulham slabija momčad nego što je to bio prije nekoliko godina, kad je vođen od strane Roya Hodgsona došao do finala Europske lige. Novi trener Martin Jol ima trenersko ime, no u zadnjih nekoliko angažmana nije se baš proslavio (Tottenham, HSV, Ajax).

Wolverhampton će u ovom susretu krenuti na pobjedu, Fulham će se pokušati obraniti, a kako će utakmica završiti, pogledajte na kanalu Sportklub+.