Navigation Content

Čekajući izdisaj

Čekajući izdisaj

Waiting to Exhale

Whitney Houston u humornoj drami o četiri Afroamerikanke u potrazi za 'onim pravim'

INFO

RedateljForest Whitaker

GlumciAngela Bassett, Whitney Houston, Loretta Devine, Lela Rochon, Gregory Hines

Sažetak

Četiri nerazdvojne prijateljice povjeravaju se jedna drugoj i traže odgovore na pitanja o muško-ženskim odnosima, čekajući trenutak kada će dopustiti muškarcima da uđu u njihove živote...

Bernadine (Angela Bassett) je jedanaest godina u braku s bogatim poslovnim čovjekom koji ju iznenada napusti zbog svoje tajnice, bjelkinje. Očajna je. U prvi čas spali sva njegova odijela i automobil, a onda pokuša stanovitu utjehu naći u njihovo dvoje djece. Kad joj on ponudi samo tristo tisuća dolara kao 'odštetu', tuži ga i počne dugi sudski spor.

Robin (Lela Rochon) je poslovna žena koja nikako ne može pronaći pravu ljubav. U vezi je s oženjenim muškarcem koji ne želi napustiti svoju ženu.

Savannah (Whitney Houston) je vrlo uspješna televizijska producentica 'u najboljim godinama'. Čezne za muškarcem s kojim se bez pravog razloga razišla, pa kad se on iznenada pojavi u Phoenixu, govoreći joj da ju i dalje voli, ona prekinutu vezu obnovi. No, i on je oženjen.

Gloria (Loretta Devine) je frizerka, najstarija od četiri prijateljice. Rastavljena je od muža. Živi sa 17-godišnjim sinom koji će uskoro otputovati u Španjolsku kako bi radio kao glazbenik. Prilikom jednog posjeta sinu bivši muž prizna joj da je uvijek bio biseksualan, a da je sada homoseksualac.

Na temelju romana spisateljice Terry McMillian, zaslužne za nastajanje romantične komedije 'Kako se Stella vratila u formu', snimljena je romantična afroamerička komedija o dilemama i problemima s kojima se susreću suvremene mlade žene u današnjem svijetu vječite žurbe.

Uspješnu komediju, koja je na kino blagajnama sakupila impresivnih 81 milijun dolara, režirao je Forest Whitaker kojeg prvenstveno cijenimo kao vrsnog glumca ('Plačljiva igra', 'Ghost Dog: The Way of the Samurai', 'Repo Men').

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...