Navigation Content

Obračun u Malom Tokiju

Obračun u Malom Tokiju

Showdown in Little Tokyo

Dolph Lundgren kao policajac u obračunu s japanskim mafijašima

INFO

RedateljMark L. Lester

GlumciDolph Lundgren, Brandon Lee, Cary-Hiroyuki Tagawa, Tia Carrere, Toshirô Obata, Philip Tan

Sažetak

Kenner (Dolph Lundgren) je beskompromisni policajac iz Los Angelesa s tragičnom prošlošću: njegovo bezbrižno odrastanje u Japanu narušila je smrt obaju roditelja. Nevine živote oduzeo je ubojica zvan Yoshida (Cary-Hiroyuki Tagawa), koji je u međuvremenu napredovao i popeo se na najviše mjesto u hijerarhiji bande jakuza.

Kada se Yoshida pojavi u Los Angelesu, Kenner ne čeka ni trenutka i kreće u osvetnički pohod. Neočekivana pomoć stiže od novog partnera, otkačenog policajca Johnnyja Murate (Brandon Lee).

Redatelj 'Obračuna u Malom Tokiju', Mark L. Lester, uglavnom je poznat po jednom od najboljih akcijskih filmova osamdesetih, frenetičnom 'Komandosu', a sve najbolje osobine ranijeg filma mogu se pronaći i ovdje – britki humor, neprekidna akcija i jednostavna radnja koja ne odvlači gledateljevu pažnju na nepotrebne detalje.

Dolph Lundgren još jednom je na sebi svojstven način odradio ulogu nepobjedivog pozitivca, a Brandon Lee podsjetio na svoj raskošni glumački talent koji je, nažalost, prerano izgubljen u tragičnoj nesreći na snimanju filma 'Vrana'.

Ulogu negativca preuzeo je, kao i obično, karizmatični Cary-Hiroyuki Tagawa, a ulogu ljepotice u nevolji egzotična Tia Carrere.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...