Navigation Content

Policajac s Beverly Hillsa 2

Policajac s Beverly Hillsa 2

Beverly Hills Cop II

Eddie Murphy, brbljavi policajac s Beverly Hillsa, u drugom nastavku holivudskog hita pomaže kolegama u hvatanju krijumčara oružjem

INFO

RedateljTony Scott

Glumci Eddie Murphy, Ronny Cox, Alice Adair, John Ashton, Alen Garfild, Jürgen Prochnow, Brigitte Nielsen

Sažetak

Axel Foley (Eddie Murphy) gleda vijesti na televiziji kad novinar objavi da je njegova prijatelja, policijskoga kapetana Andrewa Bogomila (Ronny Cox), ranila nepoznata visoka žena.

Axel odlazi u bolnicu posjetiti Andrewa gdje sreće njegovu kćer Jan (Alice Adair) i udružuje se s detektivom Billyjem Rosewoodom (Judge Reinhold) i poručnikom Johnom Taggartom (John Ashton). Billy i Taggart odluče pomoći Axelu u potrazi za ženom koja je pokušala ubiti Bogomila, a na putu im stoji izopačeni šef policije Harold Lutz (Alen Garfild).

Družina predvođena Axelom otkriva seriju pljački, takozvanih abecednih zločina, koji se neprestano događaju u blizini, a smislio ih je genijalni krijumčar oružja Maxwella Denta (Jürgen Prochnow). Uskoro otkrivaju povezanost Denta i Bogomila i misteriozne ubojice Karle (Brigitte Nielsen) te kreću u potragu koja je prepuna akcije, opasnosti, napetosti, ali i opuštajućeg smijeha.

Redatelj 'Top Guna', Tony Scott, poznat po svojem bogatom i raskošnom filmskom stilu, svojeg će junaka Eddija Murphyja, koji se proslavio ovom ulogom, i njegove kolege, među ostalim, odvesti u odaje Hugha Heffnera.

Producentska palica Jerryja Bruckheimera priskrbila je filmu golemih 316 milijuna dolara, a ovaj nastavak ujedno je i debitantski naslov popularnog komičara Chrisa Rocka.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...