Navigation Content

Romansa u Seattleu

Romansa u Seattleu

Sleepless in Seattle

Nakon smrti supruge, Tom Hanks ni ne razmišlja o drugim ženama, no njegov će sin učiniti potez koji će mu donijeti novu ljubav!

INFO

RedateljNora Ephorn

Glumci Tom Hanks, Meg Ryan, Bill Pullman, Ross Malinger, Rosie O'Donnell, Gaby Hoffman

Sažetak

Nakon suprugine smrti, Sam Baldwin (Tom Hanks) ne razmišlja o drugim ženama. Njegov osmogodišnji sin Jonah (Ross Malinger) smatra kako mu je žena potrebna da bi mu se život opet vratio u normalu.

Stoga se Jonah javi u radio show koji sluša cijela Amerika. Samov glas i njegovu priču slušaju stotine žena pa i Annie Reed (Meg Ryan), koja će se uskoro udati za svog zaručnika Waltera (Bill Pullman).

No, Annie ne može mirovati sve dok ne dozna je li Sam Baldwin pravi čovjek za nju. Kada dođe u Seattle, gdje žive Sam i Jonah, otkriva da Sam nije taj.

Međutim, njezina prijateljica pošalje Baldwinima pismo koje Annie nije htjela poslati. Jonah, koji je uvjeren da je Annie prava žena za njegovog tatu, rezervira let za New York. On se namjerava naći s Annie na krovu zgrade Empire State, baš kao u filmu 'Romanca koja se pamti'. Njegov tata dolazi za njim...

Film je nominiran za Oscara u kategorijama najbolje glazbe (pjesma 'A Wink and a Smile') i najboljeg scenarija, te za Zlatni globus i BAFTA-u, a osvojio je nagrade American Comedy, YoungArtist i Casting Society of America.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...