Navigation Content

Špijun iz susjedstva

Špijun iz susjedstva

The Spy Next Door

Jackie Chan balansira između uloge špijuna i uloge budućeg očuha

INFO

RedateljBrian Levant

GlumciJackie Chan, Amber Valletta, Madeline Carroll, George Lopez, Billy Ray Cyrus

Sažetak

U glavnoj ulozi u obiteljskoj akcijskoj komediji 'Špijun iz susjedstva' je Jackie Chan koji glumi Boba Hoa, tajnog CIA-ina vrhunskog špijuna koji odluči napustiti svoj posao u špijunaži u korist mirnog života sa svojom susjedom i djevojkom Gillian (Amber Valletta).

Međutim, Bob mora ispuniti još jedan zadatak prije nego što Gillian pristane udati se za njega: pridobiti njezino troje svojeglave djece. Kad Gillian iznenada ode iz grada, Bob se dobrovoljno ponudi pričuvati djecu kako bi stekao njihovo odobravanje.

No, kad jedno od djece pogreškom učita strogo povjerljivu formulu na svoje računalo, Bobov smrtni neprijatelj, ruski terorist, krene u napad prisilivši Boba da balansira između uloge špijuna i uloge budućeg očuha u svome najzahtjevnijem zadatku karijere!

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...