Navigation Content
Repo Man

Repo Man

Nakon niza nezgodnih događaja, mladi punker Emilio Estevez postaje pljenitelj automobila

INFO

RedateljAlex Cox

GlumciHarry Dean Stanton, Tracey Walter, Olivia Barash, Jennifer Balgobin, Emilio Estevez

Sažetak

Nakon što je kolegu na poslu opalio po lampi, a i njegova cura ga je ispedalirala na tulumu, mladi punker Otto (Emilio Estevez) je u najmanju ruku poprilično frustriran.

Kako je problematičan sam po sebi, novi posao pljenitelja automobila čiji vlasnici nisu sposobni platiti ratu kredita dođe mu baš kao naručen. Kako bi stvar bila još zanimljivija, pomahnitali profesor sakrio je u prtljažniku Chevrolet Malibua tajanstveni teret koji je ukrao iz tajnog vladina laboratorija.

Tu se pojavljuju i njegovi prijatelji Debbie (Jennifer Balgobin), Duke (Dick Rude) i Archie (Miguel Sandoval), koji su se predano odali raznim oblicima kriminala...

Kultni britanski filmaš Alex Cox (Sid i Nancy, Ravno u pakao, Patrolni policajac) većinu filmova snimio je u američkoj nezavisnoj produkciji, a nerijetko je radio i u Meksiku. Dugometražni debi zabilježio je ostvarenjem filma "Repo Man", također snimljenim u američkoj nezavisnoj produkciji.

Riječ je o filmu koji miješa niz žanrova - od satirične komedije preko dramskog krimića, akcijskog trilera do SF-a, a također neskriveno posuđuje motive klasičnih filmova, najočitije "Poljupca smrti" Roberta Aldricha, dok će upućeniji filmofili prepoznati citate iz "Paklene naranče", "Briljantina" i niza drugih dobro poznatih radova.

U glavnoj je ulozi Emilio Estevez, sin Martina Sheena i stariji brat Charlieja Sheena, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Vatra Svetog Elma", "To je bilo onda... ovo je sad", "Policijska zasjeda", "Mladi revolveraši 1 i 2", te "Freejack". Uz njega, najpoznatije ime u glumačkoj ekipi je H. Deana Stantona (Alien, Paris, Texas, Ljepotica u ružičastom, Prava priča, Alpha Dog).

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...