Navigation Content
Reno 911!

Reno 911!: Miami

Otkačeni tim policajaca iz Rena mora spasiti sudionike policijske konvencije od terorista

INFO

RedateljRobert Ben Garant

GlumciKerri Kenney-Silver, Robert Ben Garant, Niecy Nash, Cedric Yarbrough

Sažetak

Poručnik Dangle (Thomas Lennon) obavijesti svoj odjel da je pozvan na američku policijsku konvenciju u Miami. Sa sobom povede sedam zamjenika: Travisa Juniora (Robert Ben Garant), Trudy Wiegel (Kerri Kenney-Silver), Raineeshu Williams (Niecy Nash), S. Jonesa (Cedric Yarbrough), Clementine Johnson (Wendi McLendon-Covey), Jamesa Garciju (Carlos Alazraqui) i Cherishu Kimball (Mary Birdsong).

Nakon 35 sati vožnje šerifov odjel iz Renoa stigne u Miami, no, njihova imena nisu na listi uzvanika pa ne mogu prisustvovati proslavi, a ne mogu ni u hotel te stoga uzmu sobe u motelu na kraju grada. Iste noći prilično se opuste uz velike količine alkohola, a već iduće jutro, još mamurni, odlaze na konvenciju nadajući se da je riješen nesporazum s njihovim akreditacijama.

Kad stignu, shvate da su zgradu zaposjeli teroristi koji prijete bio-kemijskim oružjem...

‘Reno 911!’, koji je režirao Robert Ben Garant (‘Balls of Fury’) naklon je kultnoj televizijskoj seriji proizašloj iz poznate tvornice komedija – Comedy Centrala u kojem će najviše uživati  ljubitelji franšize filmova ‘Policijska akademija’.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...